ελληνική έκδοση english version      

ΔΟΜΕΙΝ Α.Ε. - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Τεχνική εταιρεία, κατασκευαστική εταιρεία. ΔΟΜΕΙΝ. Τεχνικη εταιρεια, κατασκευαστικη εταιρεια

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική » H εταιρεία » Δραστηριότητες

www.domein.gr: Δραστηριότητες
 
Δραστηριότητες
 

Με ίδια κεφάλαια της εταιρείας,η ΔΟΜΕΙΝ AE δραστηριοποιείται στην έρευνα και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων τόσο στην Αθήνα όσο και στην Περιφέρεια,στην Μελέτη Σχεδιασμό–Κατασκευή και  διάθεση οικιστικών και επαγγελματικών κτιρίων.

Στο πλαίσιο αυτό,βρίσκεται σε διαρκή έρευνα αγοράς και συνεχή ενημέρωση για τις προοπτικές,το είδος,την ταχύτητα ανάπτυξης των επιλεγομένων για επένδυση περιοχών.

 Αξιολογώντας όλες αυτές τις παραμέτρους και τις δυνατότητες ενός ακινήτου,προχωρά στην επένδυση και στη συνέχεια μετά από μελέτη των ιδιαίτερων συνθηκών,οργανώνει το πλαίσιο και την μορφή της επιλεγόμενης κάθε φορά κατασκευής.

Ως κατασκευαστική εταιρεία προσανατολισμένη στην οικοδόμηση κτιριακών συγκροτημάτων  οικιστικών και επαγγελματικών προς πώληση,η δράση της εκτείνεται σε όλες τις περιοχές της Αττικής,καθώς και σε περιοχές με τουριστικό ενδιαφέρον,με κατασκευές που απαντούν στις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις.

 Το μέγεθος της εταιρείας,η εμπειρία και κυρίως το ανθρώπινο δυναμικό της που αποτελείται από άξιους επιστήμονες,ικανά στελέχη και έμπειρα συνεργεία,επιτρέπει στη ΔΟΜΕΙΝ ΑΕ οικοδομώντας ταυτόχρονα σε διαφορετικές περιοχές  κτιριακά συγκροτήματα υψηλής ποιότητας με προσεκτικό σχεδιασμό,κατασκευασμένα με τα πλέον σύγχρονα υλικά,διαφορετικού τύπου όπως κατοικίες, διαμερίσματα,επαγγελματικά κτίρια,κτίρια γραφείων,ειδικά κτίρια και παραθεριστικές κατοικίες,να  προσφέρει στους πελάτες της,πολλαπλές δυνατότητες επιλογής του καταλληλότερου ακινήτου και της πλέον συμφέρουσας αγοράς.                     

Ετσι η ΔΟΜΕΙΝ ΑΕ,δίνοντας σημασία στην διαφορετικότητα και μελετώντας το προσωπικό προφίλ και τις ανάγκες του κάθε πελάτη,του δίνει την δυνατότητα,μέσα από ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών επιλογών,να αποκτήσει το ακίνητο που καλύπτει τις εξατομικευμένες ανάγκες του και ανταποκρίνεται στις προσωπικές του προσδοκίες.(c) ΔΟΜΕΙΝ Α.Ε. - Διεύθυνση : Μ. Ασίας 66 & Ριζαρείου 2α, T.K. : 15233, Τηλ.:210.6820140