ελληνική έκδοση english version      

ΔΟΜΕΙΝ Α.Ε. - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Τεχνική εταιρεία, κατασκευαστική εταιρεία. ΔΟΜΕΙΝ. Τεχνικη εταιρεια, κατασκευαστικη εταιρεια

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική » H εταιρεία » Ιστορία

www.domein.gr: Ιστορία
 
Ιστορία
 

ΙΔΡΥΣΗ

Η εταιρεία "ΔΟΜΕΙΝ Α.Ε." με τη σημερινή της μορφή,ιδρύθηκε το 1991 και αποτελεί την μετεξέλιξη προηγούμενων τεχνικών εταιρειών με το ίδιο αντικείμενο,που δραστηριοποιήθηκαν στο χώρο της κατασκευής οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων από το 1971,διατηρώντας πάντοτε το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς.Σήμερα η εταιρεία στεγάζεται στο ιδιόκτητο κτίριο γραφείων της στο Χαλάνδρι Αττικής επί των οδών Μ. Ασίας 66 & Ριζαρείου 2Α.


ΕΞΕΛΙΞΗ

Ο  Μιχάλης  Αντωνιάδης, πολιτικός μηχανικός ως ιδρυτικό μέλος της νέας εταιρείας,σεβόμενος τη κληρονομιά της προηγούμενης γενιάς και έχοντας παρακαταθήκη την πολυετή εμπειρία και το πλήθος  κατασκευών στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας,στελέχωσε την εταιρεία εμπλουτίζοντάς την με νέους,άξιους συνεργάτες,δημιούργησε αξιόπιστα συνεργεία και έτσι δημιουργήθηκε το ανθρώπινο δυναμικό πάνω στο οποίο τέθηκαν οι βάσεις για τη σταθερή επέκταση της.

Θέλοντας να δώσει μια νέα ώθηση και δυναμική στην εταιρεία:

 . επεκτείνει τις οικοδομικές της δραστηριότητες αρχικά σε όλη την Αττική και στη συνέχεια και στην περιφέρεια επενδύοντας σε στοχευμένες αγορές και δημιουργώντας κτιριακά συγκροτήματα υψηλών προδιαγραφών.

. Δραστηριοποιείται στον τομέα της πολύπλευρης ανάπτυξης ακινήτων με πρωτοπόρες εφαρμογές   επιχειρηματικών επενδύσεων.

. Εισάγει και εφαρμόζει νέες τεχνολογίες στον χώρο κατασκευής κτιρίων.

. Προχωρά σε συνεργασίες της εταιρείας με άλλες εταιρείες του κλάδου. 

 Η ΔΟΜΕΙΝ Α.Ε με την εμπειρία σχεδιασμού και της κατασκευής  των πάνω από 100 αυτοχρηματοδοτούμενων έργων,με τη σοβαρότητα που διέπει τις επιχειρηματικές επιλογές της,το δυναμισμό  των κινήσεων,αλλά και την ακεραιότητα και το ήθος των στελεχών της,αναπτύχθηκε σταθερά σε ένα ισχυρό επιχειρηματικό σχήμα με μεγάλο μέγεθος,σημαντικές προοπτικές και δυναμική εξέλιξη στο χώρο της κατασκευής και πολύπλευρης ανάπτυξης ακινήτων, κατοχυρώνοντας τη θέση της στην αγορά.(c) ΔΟΜΕΙΝ Α.Ε. - Διεύθυνση : Μ. Ασίας 66 & Ριζαρείου 2α, T.K. : 15233, Τηλ.:210.6820140